Kang Gary Kembali Selepas Menghilang 3 Tahun

Setelah meninggalkan Running Man pada tahun 2017 dan  menyepikan diri selama lebih 3 tahun, Kang Gary akhirnya muncul dalam ‘variety show’ , The Return of Superman. Dalam rancangan itu, Kang Gary tampil bersama keluarga baru, isteri dan anak yang berusia 26 bulan iaitu Kang Ha O.

Kang Ha O kelihatan sangat cerdas dan petah berkata-kata walaupun masih kecil. Telatahnya dalam The Return of Superman menjadi perhatian kerana bakatnya sangat mirip dengan Kang Gary.

Dalam satu temubual, Kang Gary menyatakan, alasannya tiba-tiba hilang dari layar kaca.

“Aku bekerja selama 20 tahun, tiba-tiba aku merasa tertekan dan merasa lebihan beban. Aku melepaskan semuanya dan ketika memutuskan untuk beristirahat saat itulah aku menikah dan memiliki anak. Jadi, aku melanjutkan masa cutiku untuk merawat anak, sebab itulah masa cutiku semakin lama ” katanya dalam The Return of Superman .

Mantan bintang Running Man ini mengaku tidak menyesal. Alasannya, selama dia bercuti dia tidak merasakan kesedihan seperti yang dirasakannya saat bekerja.“Sekarang,  aku menyedari  kebahagiaan sejati yang sebenar ada dekat denganku,” ujarnya lebih jauh.

This website uses cookies.